13. kerületi projekt

Amit erről a projektről érdemes tudnod

 Az a munkám egy jó pár évvel ezelőtti projektem. Egy panel lakás teljes átalakuláson esett át. Amikor először láttam, azt hittem a 70-es évekbe csöppentem vissza. Szóval hosszú-hosszú évtizedek óta a lakásban nem történt semmiféle felújítás. A feladat amúgy is  egy kicsit összetett volt, mert a tulajdonos nem akkor szerette volna eladni a lakást mikor teljesen elkészült, hanem csak évek múlva.   

Így ez egy lakberendezéssel összekötött, befektetéssel kombinált home staging feladat volt. A tervezésnél figyelembe kellett vennem, hogy az egyedülálló férfi megrendelőnek milyen az ízlése, milyen színeket szeretne látni az otthonában, de közben home stager fejjel is kellett gondolkodnom, mert figyelnem kellett arra is, hogy a lakás esetleg pár év múlva kikerül az ingatlan piacra. 

Panel lakás lévén fontos volt a leendő célközönséget is szem előtt tartanom, ezért egy fiatalos és modern belső teret terveztem. 

Sajnos a lakás befejeztével raktam kívülálló okok miatt a belső terekről nem készülhettek profi fotók, így be kell érjétek az én mobillal készített képeimmel.  

Galéria