6. kerületi projekt

Amit erről a projektről érdemes tudnod

 A tulajdonos nagyon régóta árulta az igényesen felújított, de üres, bútorozatlan ingatlanukat egy impozáns belvárosi házban, sajnos sikertelenül.  

Az üres lakásba, ami amúgy nagyon izgalmas terekkel rendelkezett, valahogy  senki sem szeretett bele, a vevők egyáltalán nem tudták magukat beleképzelni a térbe, és alig pár érdeklődő nézte csak meg személyesen.  A befektetett pénzük több mint egy évig benne állt az ingatlanban. 

Ekkor merült fel a lehetőség, hogy az üres ingatlan helyett berendezve, a funkciókat megmutatva, hangulatot adva a térnek is piacra lehetne dobni.

Az egész lakás hangulatát és dizájnját megterveztem és az egész lakás átalakulás. A falakat, ahol a tér igényelte letapétáztuk. A rideg lámpákat a főbb helyeken lecseréltük meleg, barátságos darabokra.  A szobákban bútorokkal megmutattam a pontos funkciókat, majd dekorációval hangulatot adtam a térnek. A lakás egyik pici ékköve, a belső terasz, ami előtte egy semmitmondó része volt az ingatlannak, berendezve egy nagyon kellemes, hívogató térré alakult. 

Az többek között az ingatlanos, aki előtte is árulta a lakást rá sem akart ismerni. Hatalmas lett a lakás iránt az érdeklődés, több vevő is beleszeretett, sajnos a szobák elosztásával voltak gondok, amit még az én érkezésem előtt csináltak meg, sajnos a térszervezés nem a legjobban sikerült, de egy viszonylag frissen teljes felújításon átesett lakásnál ezzel már nem lehetett mit kezdeni. 

Ha még a teljes átalakulás előtt találkozom a tulajdonossal, magával a lakássál biztosan még izgalmasabb megoldások születhettek volna. Mindig érdemes egy szakember tanácsát, vagy munkáját igénybe venni egy ilyen nagy ingatlanfejlesztési projekt előtt, mert  akkor fogjuk tudni a lakáshoz a legnagyobb értéket hozzá adni és így fogunk a legnagyobb haszonra szert tenni. 

A lakás az előtte-utána fülön is megtalálható! Ott látszik csak igazán mekkora különbség van egy üres és egy bebútorozott tér között.

Egy hangulatos, funkciókat megmutató ingatlan mindig vonzza a vevőket! Ekkor tudjuk gyorsan és jóval a piaci ár felett eladni! Egy új építésű, vagy frissen felújított ingatlan esetén annál is több haszonra tehetünk szeret, mint amire először gondolnánk. 

Galéria

fotó: Jurassza Zsófia