Előtte – utána 

Ilyen volt – Ilyen lett, Szigetszentmiklós

Ilyen volt – Ilyen lett, SZEGED kiadásra felkészítés 

6. kerület, belváros előtte-utána

A lakás  23 négyzetméter, az előtte-utána képeken is jól látszik, hogy teljesen átalakult. Falakat bontottunk, funkciókat helyeztem át és egy csodás, modern, meleg és hívogató otthon lett az ingatlanfejlesztés eredménye.  

2. kerület előtte-utána

Az előtte-utána képeken jól látható, hogy a lakás teljesen átalakult. Minden porcikája megújult. Itt is falakat bontottunk, funkciókat helyeztem át, hogy a mai viszonyoknak megfelelően egy modern, de mégis kicsit klasszikus új belső tér alakuljon ki. 

6. kerület előtte-utána

Itt egy felújított teljesen üres lakást kellett meghitté, otthonossá varázsolnom.  Az egyhangú szürke falakat ahol szükséges volt letapétáztuk és lecseréltem pár fontosabb lámpát. A bútorok és kiegészítők használata, a hangulat megteremtése mutatja mekkora a különbség van a felújított, de üres és a berendezett és be stylingolt belső tér között.

8. kerület előtte-utána

Ebben a lakásban a klasszikus home staging elemeit alkalmaztam. Nem történ nagy átalakítás mint egy-egy ingatlanfejlesztés esetben. Mégis hatalmas a változás, mert a dekorációk és a kiegészítők igenis fontosak!

9. kerület előtte-utána

Minden lakás más és más, minden eset más és más. Ez is egy klasszikus home staging eset. Itt a tulajdonos a felkészítés során 2-3 %-al többet költött az amúgy általában szokásos plafonnál, de nagyon megérte, mert több millió plusz hasznot  hozott neki a többlet befektetés.

13. kerület előtte-utána

Egy befektetéssel kombinált panel lakás alakult át. Fiatalos, egyedi és izgalmas felületekkel igyekeztem tervezni, hogy ne egy megszokott panel hangulatot kapjon az aki belép a lakásba. Ebben az ingatlanfejlesztésben is hatalmas a változás.