OTTHONTEREMTÉS 

Enteriőr styling kozultáció személyre szabottan az otthonodban!

Úgy érzed, nincs stílusa az otthonodnak?  Elakadtál, elbizonytalanodtál, kellene valaki, aki friss szemmel tekint a lakásodra? Nem tudod, jó-e a szőnyeg amit vettél, tele vagy dekorációval, kiegészítőkkel de egyik sem az amire vágytál, vagy pont ellenkezőleg, azt sem tudod mit vegyél meg, mert minden IS tetszik, de valahogy együtt semmi sem az igazi!

Otthonos hangulatra vágysz, vagy csupán csak inspirációra lenne szükséged, mert úgy érzed, hogy nincs lelke a nappalidnak vagy a hálószobádnak. Egyszerűen hiányzik még valami kis fűszer, az a bizonyos PONT az i-re, amitől igazi otthon egy otthon!

Az OTTHONTEREMTÉS konzultáció alatt online vagy személyesen kaphatsz tőlem tanácsokat!

Ha szeretnél egy kis melegséget, stílust, harmoniát becsempészni, a lakásodba, akkor keress meg, mert a tanácsadás alatt beszélünk majd konkrét színekről, formákról, kiegészítőkről, dekorációkról, mindenről, amitől  a lakásod,  igazi OTTHONNÁ válhat!

Fontos számomra a fenntartható otthonok, különleges enteriőrök kialakítása, így mindenképpen abból szeretnék kiindulni, hogy mi az, amid már van! Nem az újabb fogyasztásra szeretnélek ösztönözni, hanem arra, hogy amit lehet mentsünk meg, alakítsunk át! Az egész tanácsadás alatt végig nézem majd, hogy melyik bútor vagy kiegészítő menthető meg, alakítható át, egyáltalán mi passzol a vágyott eteriőrödbe!

A konkrét stílus és színek meghatározása után igyekszem majd a fenntarthatóság jegyében kialakítani a dizájn minden elemét, mert fontos számomra, hogy a kialkított enteriőr ne menjen  a minőség rovására, ezért segítek majd abban is, hogy ha a meglévő bútorok és tárgyak mellé vásárolni kell, akkor mit és hol vegyél meg! 

Nem szeretem a sablonos, unalmas összhatásokat, ezért ha nyitott vagy rá, mindenképpen egy környezettudatos, kreatív, otthonos enteriőr megvalósításában szeretnék neked segíteni!

OTTHONTEREMTÉS - online tanácsadás

Mit kapsz az online konzultáció alatt?

 •  kreatív, használható, személyre szabott gyakorlati tanácsokat, ötleteket, tippeket
 •  egy alap koncepciót, hogy megértsd, hogy a tervezés alatt mit és hogyan „vezetünk” végig a lakásodon, a kitűzött cél elérése érdekében
 •  képben leszel azzal, hogy melyik bútor, dekor, kiegészítő marad és mi az, ami nem illik az új koncepcióba és MIÉRT!
 •  mélyebben átlátod és megérted majd, hogy mit miért csinálunk
 •  ez a megértés segíteni fog abban, hogy a jövőben egy-egy vásárlásnál magagabiztossabban lásd mire is van valójában  szükséged, mi passzol az otthonod színeihez, forma világához és így nem fogsz felesleges tárgyakat, bútorokat vásárolni! Tudatosan egy harmonikus, meghitt otthont teremtesz majd magadnak felesleges plusz vásárlások nélkül!

Ha elfoglalt vagy, esetleg vidéken élsz, akkor ez a konzultáció lesz a segítségedre!

Hogy pontosan mire lesz szükségem a kozultációhoz,  e-mailben fogom majd kiküldeni a tanácsadás megrendelése után.

A konzultáció ideje: 90 perc

A konzultáció díja: 65.000 Ft/80 nm-ig, felette kérj árajánlatot!

OTTHONTEREMTÉS - személyes tanácsadás

Mit kapsz a személyes konzultáció alatt?

 •  személyes jelenlétet
 •  kreatív, használható, személyre szabott gyakorlati tanácsokat, ötleteket, tippeket
 • egy alap koncepciót, hogy megértsd, hogy a tervezés alatt mit és hogyan „vezetünk” végig a lakásodon, a kitűzött cél elérése érdekében
 •  képben leszel azzal, hogy melyik bútor, dekor, kiegészítő marad és mi az ami nem illik az új koncepcióba és MIÉRT!
 •  mélyebben átlátod és megérted majd, hogy mit miért csinálunk
 •  ez a megértés segíteni fog abban, ha a jövőben mégis néha-néha vásárlásra adod a fejed, akkor azt nagyobb magabiztosságal tedd!
 •  sok pozitív, lelkesítő energiát, személyes bátorítást és segítséget a megvalósításhoz
 •  hatalmas lendületet az alkotáshoz, ha úgy érzed lenne kedved hozzá (de tudod, semmi sem kötelező!)
 •  átfogóbb képet az enteriőr styling fontosabb lépéseiről

Hogy pontosan mire lesz szükségem a kozultációhoz,  e-mailben fogom majd kiküldeni a személyes tanácsadás megrendelése után.

A konzultáció ideje: 2 óra.

A konzultáció díja  85.000 Ft/80 nm-ig, felette kérj árajánlatot!

 

VIP csomagok

A  tanácsadás után többféle plusz csomagot is választhatsz, attól függően, hogy mire is van még szükséged

 • VIZUÁLIS TERVEZÉS + Csomag: Ez nem egy teljes tervezés csomag, funkciók kialakításával, világítás-, burkolat tervvel, konyhatervezéssel stb… ez az otthonodra szabott vizuális tervezést jelenti, ahol a meglévő bútorokhoz, átalakított, vagy új bútor, kiegészítő tervezése, beillesztése a fő cél. A  vizuális tervezés végén kapsz majd egy konszignációs listát, a bútorokról, dekorációkról, azok lelőhelyeiről (hol, mennyiért és mit találsz) valamint egy  átalakítási tervet, hogy melyik bútort hogyan alakítsd, vagy alakíttasd át.
 • ENTERIŐRSTYLING + Csomag: ez egy egynapos, személyre szabott enteriőr styling lehetőség az otthonodban!  Ez egy pont ugyanolyan, egynapos ingatlan stylingot, felkészítést takar, mintha egy lakberendezési magazinba fotóznánk. Ez a felkészítés, styling előzi meg a fotózást!  Ezt az élményt Te is átélheted, végig kísérheted, hogyan stylingolom be az otthonod! Ezt a csomagot, csak akkor érdemes igénybe venned, ha a Tervezés csomagot is igénybe vetted, mert akkor kapod meg azt a WOW élményt, amiért érdemes ezt is megtapasztalnod!
 • ENTERIŐRFOTÓZÁS + Csomag: ez egy kb. fél napos enteriőrfotózást foglal magába (négyzetmétertől függően), ahol magazinba illő képeket kapsz majd, így átélheted azt az élményt, hogy akár a te lakásodról is készülhetnek ilyen képek! Ez a szolgáltatás csak a styling nap után vehető igénybe. A fotózás napján lesz előbb majd még egy kis finomhangolás, rákészülés az enteriőrfotózásra!

A hármas PLUSZ csomag együttes választása egy felejthetetlen enteriőr élményt ad, sok-sok tudással gazdagodsz és egyben egy örök emlék marad az  OTTHONOD átalakításról!

Ha mindhárom szolgáltatást szeretnéd igénybe venni, akkor BÓNUSZKÉNT készítek számodra egy online előtte-utána EMLÉK ALBUMOT az OTTHONOD átalakításáról!

Mivel minden lakás más és más, ezekre a szolgáltatásaimra csak a tanácsadás után tudok személyre szabott árajánlatot adni! Az enteriőrfotózást árát az enteriőrfotós adja majd meg, ami függ a helyiségek számától és a négyzetmétertől! A fotózást megelőző finomhangolás díja benne van az enteriőrstyling árában!

A személyes vagy online tanácsadás előtt és után a további plusz szóbeli konzultációk ára: 15 000 Ft/óra

Budapesten, Szigetszentmiklóson és Tökölön a kiszállás ingyenes, minden egyéb esetben plusz utiköltség fizetendő!