Tanácsadás –  Kiadásra felkészítés – Styling – Mentorálás

A mai világban ömlik ránk az információ, hatalmas dömpingben zúdítja ránk az Internet a szebbnél szebb enteriőröket, óriási a kínálat nem csak a képek terén az Instagramról vagy akár a Pinterestről, hanem effektíve a boltok polcain is. Másodpercek alatt kell döntést hoznunk, hogy valami felkelti-e az érdeklődésünket, tetszik-e, vagy sem.

Épp ezért nem csoda, ha sokszor úgy érzed teljesen elvesztél az inspirációs rengetegben, ott állsz több száz összegyűjtött képpel, elindultál egy konkrét elképzeléssel, de valahol útközben elvesztetted a fonalat.

Esetleg mindent IS összevásároltál, ami tetszett, de a végeredmény minden, csak nem harmonikus, vagy éppen otthonos, pedig mikor elindultál ezen az úton azt hitted, hogy ez nem is lehet olyan nehéz, hisz más is simán megugrotta!

Mindenkinek egy cél lebeg a szeme előtt, legyen az a saját otthona vagy egy kiadásra szánt apartman, hogy egy harmonikus, otthonos, de egyben különleges enteriőr vegye körül, ami hívogató, amibe ha bárki belép, elönti a „WOW” érzés, mindig minden pillanatban. Egyszerűen csak jó ott lenni, jó megpihenni, jó a barátokkal és a családdal élvezni a közös együttléteket!

Azonban néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ez egy kihívásokkal teli út, ahol nem mindig minden úgy alakul ahogy elterveztük. Sokan elvesznek a részletekben, még többen pedig azt sem tudják, hogy hogyan kezdjenek egyáltalán neki, ami valljuk be, nem is olyan nehéz!

Ezért nagyon jól jön egy hozzáértő, megbízható segítség, egy olyan külső szem, aki tudja hol a folyamat eleje és hol a vége.

Tudom, mert számtalanszor végig csináltam már, hogy egy otthonteremtés vagy éppen egy kiadásra felkészítési folyamat pontosan mivel jár! Tisztában vagyok az összes esetleges nehézséggel, buktatóval, mert sokszor végigmentem már ezen a folyamaton. Napi szinten válogatok bútorok, kiegészítők, dekorációk között. Rengeteg ismert és kevésbé ismert tuti lelőhely van a fejemben.

A több éves ingatlanfejlesztői tapasztalt rutinossá tett abban, hogy betartsam a költségkeretet, de úgy, hogy ez ne menjen a dizájn rovására! Mindig, minden helyzetre van megoldásom!  Nyitott vagyok a DIY módszerekre, ha van olyan bútorod, ami a mostani formájában nem passzol a térbe, de látok benne fantáziát, tuti megmentem!

Mindig az lebeg a szemem előtt, hogy egy olyan enteriőrt alkossak, ami különleges, stílusos és ahová jó megérkezni!

Miben tudok segíteni?

OTTHONTEREMTÉS – STYLINGKONZULTÁCIÓ

Ha már csak a PONT hiányzik az I-re?  Választhatsz az online, vagy személyes tanácsadás között! + VIP csomag

Az összes információt itt találod! →

HOME STAGING TANÁCSADÁS

Ha lakás eladás, vagy -kiadás előtt állsz! Lakást eladni mindenki tud, de jól eladni nagyon kevesen!

Az összes információt itt találod! 

AIRBNB FELKÉSZÍTÉS A KIADÁSRA

Tűnj ki a tömegből! Magasabb kiadási ár vendégéjszakánként!

Az összes információt itt találod! 

VENDÉGHÁZ FELKÉSZÍTÉS A KIADÁSRA

Tűnj ki a tömegből! Az otthonos és bámulatos enteriőrök vonzzák a vendégeket, mint a mágnes!

Az összes információt itt találod! 

KÖZÖSSÉGI TÉR, TEÁZÓ, KÁVÉZÓ

Kisebb kávézót vezetsz? Egy pici közösségi térben programokat szervezel? Akkor légy különleges!

Az összes információt itt találod! 

OTTHOMESTAGE KURZUS ÉS MENTORÁLÁS

Mindent a stylingról!

HAMAROSAN! 

Nézz szét a munkáim között

?
környezettudatos, fenntartható, otthon, ingatlanbefektetés, ingatlanfejlesztés, airbnb, vendégház, home staging