HOME STAGING TANÁCSADÁS

Más lakni egy lakásban, és más eladni azt, aki járt már felkészített ingatlanban, tudja ezt! Aki esetleg még nem, itt az idő, hogy megtapasztalja!

Az elmúlt évekből nagyon sok home staging munka és tanácsadás van mögöttem, és számtalan embernek segítettem már milliókkal többért eladni a lakásukat.  Ezek a megrendelők meghozták azt a választást, hogy tudtak termékként tekinteni az ingatlanjukra és nyitottak voltak arra, hogy pénzt és energiát fektessenek be a profit érdekében!

Tudományos tény, hogy lakást is érzelmi alapon vásárolunk, ugyanúgy mint bármi mást! Ezért fontos, akárcsak egy randevú estében, hogy a legszebb arcát mutassuk az eladásra kínált háznak vagy lakásnak, a home staging pont ebben segít! A felkészített ingatlanok erősen hatnak az érzelmekre, ezért gyorsan megtalálják azt az EGY vevőt, aki beleszeret és megveszi!   

Ez hogyan lehetséges?

Egyszerűen! A felkészítés során megmutatjuk a funkciókat, kiemeljük az előnyeit, kap egy ütős első benyomást, mert ha hiszed, ha nem, másodpercek alatt dönt a tudatalattink, hogy valamire szükségünk van-e, vagy nincs, és lakásvásárlás esetében a vevők is pont ugyanilyen gyorsasággal döntenek!

Ha elpakolsz, takarítasz és személyteleníted a teret, már sokat tettél az eladásért, de egy külső szakértő szem mindig sokat tud tenni azért, hogy milliós haszonnal zárd az értékesítést!

Minden munkám során arra törekszem, hogy a célcsoportra fókuszálva otthonos, hangulatos, egyedi, funkcióiban jól átgondolt tereket hozzak létre! Mindeig arra törekszem, hogy érzelmileg hasson az ingatlan és szerelem legyen első látásra!

A Home Staging folyamat végén mindig egy értékes és egyben hívogató lakás áll majd készen arra, hogy piacra kerüljön, és ezért a vevők boldogan fizetnek többet!

Azt  biztosan tudom, hogy minden ráköltött forint, minden energia, amit a lakásodra áldozol többszörösen megtérül, és most több millió forintról, konkrét haszonról beszélek, azon felül, amit beletettél! Egy minőségi lakás magas áron és gyorsabban kel el!

Ez a módszer akkor is működik, ha ki akarom adni a lakásomat? HATÁROZOTTAN IGEN!

Természetesen más eladni és más kiadni egy ingatlant, de mindkét esetben fontos a célcsoportot meghatározni, mert nem mindegy, hogy kinek és milyen célból készítjük majd fel a lakást! A másik fontos szempont, hogy mire érdemes költeni és mennyit, hisz ilyenkor nem a saját ízlésünk és lakberendezési vágyaink kiélése a cél, hanem a profit!

Egy tanácsadás során képet kapsz a piacról és megtudod majd, hogy mi az, ami növeli a lakásod értékét, és mi az, amire nem érdemes költened, ez segíti majd az eladást!

A Home Staging tanácsadás díja csak egy töredéke a leendő nyereségednek, én pedig arra törekszem, hogy a több éves tapasztalatommal, tudásommal, tanácsaimmal, bevált módszereimmel a lehető legtöbbet hozzam ki eladásnál, vagy kiadásnál az ingatlanodból!

home staging, airbnb, kiadásra felkészítés
home staging, airbn, kiadásra felkészítés

 KINEK AJÁNLOM?

 • Aki úgy érzi, már egy tanácsadás is nagy segítség lenne.
 • Akinek szeretne mindennek utánajárni, amit javaslok.
 • Akinek van ideje és szeretné a tanácsaim alapján megtervezni, beszerezni és kivitelezni mindazt, ami a sikeres eladáshoz szükséges.
 • Akinek van egy jó állapotú, lakott, vagy üresen álló ingatlana.
 • Aki szeretne a meglévőből egy nagyon jól eladható, vagy kiadható ingatlant varázsolni.
 • Aki szeretné az ingatlant milliókkal többért eladni.

A TANÁCSADÁS MIT FOGLAL MAGÁBAN?

 • Az általad küldött képek és információk alapján felkészülök az ingatlanból, hogy a személyes tanácsadáson már képben legyek minden olyan információval, ami befolyásolhatja az eladást vagy kiadást. 
 • Piacelemzésvégzek
 • Az ingatlanra szabott személyesen tanácsokat, ötleteke, javaslatokat teszek, hogy a célcsoportnak megfelelően lehessen az ingatlan felkészíteni! 
 • Fontos számomra az újrahasznosítás, ezért az összes bútorod esetében, ami felhasználható  a felkészítés során, ha nyitott vagy rá, javaslatot teszek az átalakításukra, mert szeretem a felkészítés során a bútorokat megmenteni, és felújítani!
 • A tanácsadás után pár nappal, emlékeztetőt írok e-mailben az összes teendőről, ami a tanácsadáson elhangzott. Ezt a lista segít majd abban, hogy pontosan tudd milyen teendőket kell elvégeznek, és bármikor vissza tudod olvasn, hogy milyen feladataid vannak a felkészítés során! 

A Tanácsadás 2,5-3 óra, itt mindent személyesen átbeszélünk, ami segíti az eladást! A személyes tanácsadás után egy teljes és átfogó listát írok a javaslataimról. 

A konzultáció díja: 150.000 Ft  Ez az ár a maximum 100 négyzetméteres ingatlanokra vonatkozik, ha ennél nagyobb az ingatlanod, akkor kérj árajánlatot! 

 

A személyes tanácsadás előtt, vagy után a szóbeli konzultációk ára: 15 000 Ft/óra

home staging, airbnb, vendégház, kiadásra felkészítés
home staging, airbnb, vendégház, kiadásra felkészítés
home staging, airbnb, kiadásra felkészítés,

Közös munka után mondták… 

Úristen Marcsi! Most nézem a fotókat. Egy álom! Csodás lett!!!! Nem is tudom melyik a kedvencem, nem tudok választani! Imádom mindet, annyira köszönöm, de tényleg! Profi munka!

K. Szilvia

Szuper ötleteivel újjávarázsoltuk a kislakásomat. Imádja, amit csinál és a lelkesedése ragadós!
Mióta megismerkedtünk, a menta az új, kedvenc színem.
V.-K. Anett