OTTHOMESTAGE KURZUS ÉS MENTORÁLÁS

BŐVEBB INFORMÁCIÓ HAMAROSAN! Addig is, pár gondolot a terveimről:

Régóta foglalkoztatott a gondolot, és idén ősszel szeretnék végre belevágni abba, hogy szakmabelieknek segítsek a vizuális harmónia fejlesztésében!

Elsősorban azoknak szeretnék segíteni, akik enteriőrstylingban, vagy a vizuális tervezésben szeretnének előrelépni!

Ezért ősszel elindítom a MENTOR PROGRAMOMAT kezdő, vagy bizonytalan home stagereknek, lakberendezőknek!

Személyesen szeretném mentorálni azokat a szakmabelikeket, akik szeretnének a saját projektjük alatt segítséget kapni!

Úgy tapasztaltam, mivel jópáran fordultatok már hozzám segítségért, vagy csak kikértétek a véleményem, hogy sokatoknak megerősítést, támogatást jelent, ha van kihez fordulni, van kitől kérdezni, segítséget kérni a saját munkátokbanSok kezdő elveszettnek érzi magát, nem tudja, nem tanulta, hogyan kell a színekkel bánni, hogyan kell a tereket harmonikusan kialakítani, berendezni, dekorálni, az enteriőrstylingban pedig végképp rutintalanok, vagy éppen még kevés tudással, tapasztalattal rendelkeznek, de sokatoknál előfordult, hogy a megrendelővel, vagy a lebonyolítás menetével kapcsolatban merülnek fel megválaszolandó kérdések!

Több tervem is van ez irányban:

OTTHOMESTAGE MENTORÁLÁS: szeretném személyesen mentorálni azokat, akik szeretnének a saját projektjeik alatt, a vizuális tervezésben, a fotózás előtti enteriőrstylingban segítséget kapni!

A mentorálás alatt átbeszélnénk oda-vissza a tervedet, nagy hangsúlyt fektetve a vizuális harmóniára!  Segítenék a konszignációs lista végleges kialakításában, ha szükséges elmennénk közösen vásárolni és nem utolsó sorban fotózás előtt a teljes enteriőr styling alatt ott lennék veled, segítenék neked, végig fognám a kezed, így a gyakorlatban tanulnád meg, hogy mit és hogyan érdemes végig vinni egy vizuális tervezésnél, stylingnál!

A mentorálás alatt, bármilyen stylinggal, vagy vizuális tervezéssel kapcsolatos kérdésben bármikor fordulhatsz hozzám!

Úgy érzem a saját projektetek alatt kapott segítség a legértékesebb, mert ott mindenki a gyakorlatban tud fejlődni, így tudtok saját tapasztalatot szerezni!

Természetesen az ingatlanfejlesztésben, vagy akár a home stagingben, a mennyit és mire költünk egy nagyon fontos kérdés, így a kreativitásnak ilyenkor nagy szerepe van! Ezért én abban is tudok segíteni, hogy fókuszban tarsd a költségkeretet!

• ezen felül szeretnék hamarosan egy styling kurzust indítani, OTTHOMESTAGE KURZUS  néven, ahol elméletben mesélnék a styling erejérőr, természetesen konkrét példákon keresztül!

Ha nem vagy otthon igazán a színek és a formák világában, nem tudod mi az a fókuszpont, nem tudod hogyan figyelj az arányokra, jó lenne, ha a SAJÁT PROJEKTED alatt lenne valaki, akihez fordulhatsz, ha segítségre van szükséged és szívesen fejlődnél ezen a területen, akkor van egy jó hírem, ez az elméleti kurzus neked való! 
Nem én szeretnék az lenni, aki a matekot megtanítja az ingatlanfejlesztésben, home stagingben, erre vannak nálam sokkal jobb szakemberek! Én úgy érzem a vizuális részben vagyok erős, és ezen a területen tudok neked igazi fejlődést, támogatást nyújtani!

Aki úgy érzi, szeretne többet tudni a színek és a formák összhangjáról, aki egyedi tereket szeretne tervezni ingatlanfejlesztőként, home stagerként, esetleg kezdő lakberendezőként.
– Akit érdekel a vizuális harmónia és szeretne minél izgalmasabb enteriőröket létrehozni, szeretne fejlődni és profinak lenni az enteriőrstylingban is, azt sok-sok szeretettel várom!

mentorálás, home stegre, lakberendező, enteriőrstyling, dekoráció
mentorálás, home stegre, lakberendező, enteriőrstyling, dekoráció
mentor program, enteriőrstyling, dizájn, vizuális harmónia, színek formák

Ha érdeklődsz a MENTOR PROGRAM vagy a KURZUS iránt, akkor kérlek írj egy üzenetet, hogy értesíteni tudjalak e-mailben, amint a teljes program elindul!

+ Szívesen veszem ha megírod privátban, hogy neked mire lenne szükséged, te milyen segítségre vágysz a munkád során? Mivel még minden alakítható, szeretnék olyan támogatást adni, ami valóban értéket ad számotodra!  Ami sokatokat érdekel vagy érint, szívesen beépítem ebbe az új szolgáltatásomba!

Íde írj: hello@stiluster.hu

mentorálás, home stegre, lakberendező, enteriőrstyling, dekoráció
mentorálás, home stegre, lakberendező, enteriőrstyling, dekoráció