Portfólió

belvárosi stúdió lakás

Egy üresen álló lakás teljes tervezését, felújítását, a felújítás lebonyolítását, koordinálását végeztük el ezen a pici 23 négyzetméteres lakáson. Nagyon fontos volt számomra, hogy a kis tér ellenére minden funkció helyet kapjon és semmiképen sem legyen zsúfolt. Fantasztikus átalakulást nem csak itt, hanem az előtte-utána fülön is megnézhetitek.

budai klasszikus

A lakáshoz hosszú évtizedek óta nem nyúlt senki. Nagyon lepukkant állapotban láttam először, ezért nem volt kérdés, hogy nagy átalakításon kellett átesnie. Konkrétan A-tól Z-ig minden porcikája átalakult. Nagyon jó érzés, hogy szabad kezet kaptam és a tervezésen túl a teljes felújítást is mi bonyolítottuk le. A fantasztikus átalakulást nem csak itt, hanem az előtte-utána fülön is megnézhetitek.

belső teraszos

Üresen vagy bútorozottan áruljuk-e a felújított ingatlanunkat? Számomra egyértlemű a válasz. Ezt a lakást régóta árulta egy befektető páros, üresen bútorozatlanul. A lakás nagyon izgalmas terekkel rendelkezett,  csodás házban, fantasztikus környéken, de alig pár érdeklődő nézte meg személyesen. 

A fantasztikus átalakulást nem csak itt, hanem az előtte-utána fülön is megnézhetitek.

8. kerületi projekt

Marina azzal keresett meg, hogy az egyik kedves barátnőjének már felkészítettem a lakását az eladásra, ami fantasztikusan sikerült és szeretné Ő is a Prémium Home Staging igénybe venni.

Szabad kezet kaptam tőle, ami azért fontos, mert így tudtam a lehető legtöbbet tenni és a lakás adottságait  a lehető legjobb módon megmutatni. A vevő miután meglátta az ingatlant, beleszeretett, hat nap alatt megállapodtak a vételárban és megkapta a kulcsot!

9. kerületi projekt

Szilvi ezt a kedves kis 9. kerületi lakást régóta nem tudta eladni, mert a vevők egyszerűen nem látták benne azt a lehetőséget, amit ő. Szerencsére ő tudta és értette, együtt milyen sokat tehetünk azért, hogy a lakás még értékesebb legyen, és hamar, jó áron el lehessen adni. Az együttműködésünknek meg is lett a hatása: a lakást, amit több, mint egy évig nem tudott eladni, a home staging után négy és fél hét alatt értékesítette, méghozzá jóval a piaci ár felett, és milliókat keresett rajta.

13. kerületi projekt

Ez a munka egy kicsit összetett volt, mert a tulajdonos nem a felújítás után rögtön, hanem pár év múlva szerette volna csak eladni a lakást. Így egy lakberendezéssel összekötött, befektetéssel kombinált home staging feladatról volt szó. A tervezésnél figyelembe kellett vennem, hogy az egyedülálló férfi megrendelőnek milyen az ízlése, milyen színeket szeretne látni az otthonában, de közben home stager fejjel is kellett gondolkodnom, mert pár év múlva a lakás valószínűleg kikerül a piacra, és nem mindegy, hogy hogyan. 

5. kerületi projekt

Gabi kért fel minket Horváth Barbara lakberendező társammal, erre a befektetési célú home staging munkára, ahol a lakást úgy kellett kialakítani, hogy üzletasszonyok és üzletemberek számára legyen vonzó. Fontos kérés volt, hogy a lakás ne legyen nagyon nőies, de meleg színekkel rendelkezzen. Így esett a választásunk az arany-sötétkék-barna színkombinációra. A lakás eladásra készült, de a tulajdonos előbb rövid távú kiadásba kezdett vele, több hónapig 100%-os kihasználtsággal üzemelt. A lakást azóta eladták.

Szegedi projekt

Piroska befektetési céllal keresett meg, volt egy részleges felújításon már átesett szegedi lakása, és szerette volna, ha azt egy világos, meghitt otthonná alakítom át. A célcsoport meghatározása után jött a felújítás, majd Piroska várta, hogy ki lesz az a szerencsés, aki beköltözik! A lakás terveit egy különleges, sárga fotel inspirálta, amelybe a tulajdonos beleszeretett. Az ingatlan végül többször is szerepelt pozitív példaként a médiában, Piroska pedig szinte percek alatt, igen-igen jó áron tudta eladni.