Általános szerződési feltételek

  1. szeÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

Eltérő írásos megállapodás hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) vonatkoznak a StílusTér – Kis-Németh Mária (jogtulajdonos vagy szolgáltató) által tett ajánlatokra, az általa teljesített szolgáltatásokra valamint minden, a szolgáltató által a honlapról jelentkező megrendelővel kötött szerződésre, igényekre, vitákra.

Köszönöm, hogy tájékozódsz a megrendelés menetéről a honlapon és ezt a dokumentumot is alaposan átolvasod. Ha ettől eltérő feltételekkel szeretnél rendelni, kérlek még a megrendelés gomb lenyomása előtt külön e-mailben keress meg. A megrendelés online beküldésével elfogadod a jelen feltételeket is.

  1. MINDEN TANÁCSADÁS/KOZTULTÁCIÓ, AIRBN, VENDÉGHÁZ, KISBOLT KIADÁSRA FELKÉSZÍTÉSE, INGATLANFEJLESZTÉS, OTTHOMESTAGE KURZUS VAGY MENTORÁLÁS:

A StílusTér honlapon rendelhető SZOLGÁLTATÁSOK személyre szabottan, a megrendelővel való egyeztetés alapján történnek.

 

III. A RENDELÉS MENETE

A szolgáltatások megrendelését a StílusTér honlapjáról közvetlen, vagy e-mailben lehet megrendelni, előzetes egyeztetés alapján. 

A honlapon feltüntetett tanácsadói árak legfeljebb 100 négyzetméteres ingatlanra vonatkozik, ennél nagyobb ingatlanok esetén, illetve más szolgáltatás választásakor egyedi árajánlatot kell kérni.

A StílusTér honlapjáról közvetlenül megrendelt vagy e-mailben egyeztetett és megrendelt szolgáltatások a jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadását is jelentik. A megrendelés tényét a beküldés után e-mailben visszaigazolom.

A megrendelést követően megrendelővel való pontos egyeztetés előzi meg a személyes vagy online tanácsadást. Ennek során képeket kapok e-maiben az eladás, vagy kiadás előtt álló lakás jelenlegi állapotáról vagy a saját otthonáról, vendégházáról stb. Egy általam küldött e-mailben minden pontos információt leírok, hogy mire van szükségem, hogy felkészüljek a személyes vagy online tanácsadás előtt az ingatlanból. Ezt követően leegyeztetjük telefonon vagy e-mailben a tanácsadás vagy az első találkozás időpontját. A személyes tanácsadás kb. 2-3 óra, lakástól függően, az online tanásadás 90 perc. Tanácsadás utáni írásban, e-mailben küldök egy pontos teendő-listát arról, amit a tanácsadás során  átbeszéltünk. 

A tanácsadáson túl személyre szabott tervezésre, ingatlanstylingra és enteriőrfotózásra is van lehetőség. Erre pontos árat a személyes tanácsadás után írásban tudok adni, miután a megrendelővel pontosítottuk az igényeit.

A többi szolgáltatás személyre szabott és egyedi így minden esetben külön egyeztetést igényel a munka folyamatáról és az árról.  

  1. A FIZETÉSI KÉSEDELEM KÖVETKEZMÉNYE, VITARENDEZÉS

A tanácsadás díja a helyszínen fizetendő, vagy a tanácsadás előtt előreutalással lehet teljesíteni. 

Amennyiben az ügyfél a tanácsadáson túl egyéb szolgáltatásra is igényt tart, a pontos árajánlat után, amennyiben azt elfogadta, elküldöm neki a megadott e-mail címre a díjbekérőt, amely tartalmazza a fizetési kötelezettség teljesítésének módját és határidejét.

Minden további együttműködés és szolgáltatás igénybe vétele esetén az ajánlatban illetve szerződésben megjelölt módon kell fizetni, mely lehet készpénzfizetés vagy előre utalás.

Amennyiben a díjbekérőben található határidőn belül nem érkezik meg a vételár, felszólítást küldök.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy a honlapon feltüntetett tanácsadási ár alapszolgáltatást tartalmaz, mely egyedi árajánlat alapján változhat. Ennek pontos mértékéről a megrendelőt a szolgáltatás igénybevétele előtt tájékoztatom. 

 

  1. ADATVÉDELEM, TÁJÉKOZTATÁS

A honlap látogatója, mint megrendelő, hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató a megrendelő által megadott és a felek közötti eljárásban (kapcsolatfelvétel, adásvétel, megrendelés, szolgáltatás igénybevétele stb.) során rögzített vevői adatokat nyilvántartsa. A megrendelőkről az adatok kezelése és gyűjtése nem engedélyköteles tevékenység. A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom át, kivéve a jogszabályok miatt felmerülő szükséges eseteket (pl. könyvelés). Kijelentem, hogy mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogom a kapott adatokat kezelni és nyilvántartani.

Az adatkezelésre külön Jogi nyilatkozat irányadó, melyet ITT találsz.

A honlapon történő böngészéssel megszerzett képek, kérdőív és információk – a külön engedélyem nélkül – csak magáncélra használhatóak. A honlap tartalma a jogtulajdonos szerzői és szellemi tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a honlap tartalma üzleti célú, egészben vagy részben történő felhasználása, hasznosítása, átvétele, többszörözése, terjesztése, nyilvános előadása, átdolgozása, vagy egyéb felhasználása nem engedélyezett.

 

  1. A JOGTULAJDONOS ÉS SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Név: Kis-Németh Mária

Adószáma: 54953091-1-33

Ügyfélszolgálat, kapcsolatfelvétel, igénybejelentés: hello@stiluster.hu