Rólam

  „Álmaid megvalósítása nem lehet alku kérdése.”

Kis-Németh Marcsi vagyok, lakberendező, Home Staging specialista. Mindenem a vizualitás, a stílus.

Számomra a térszervezésen túl a színek és formák összhangja teszi tökéletessé egy-egy enteriőr arculatát. Amikor pár éve rátaláltam a Home Staging-re, azonnal tudtam, hogy ezzel szeretnék hosszú távon foglalkozni, hiszen ez magába foglalja mindazt, ami a szenvedélyem: a dizájn, a lakberendezés és az évek óta hobbiként űzött fotózás.

Magyarországon én vagyok az egyetlen, aki nem tanfolyamon, hanem több mint egy évig, az ország első számú Home Stagere mellett, a gyakorlatban tanulta meg a szakma csínját-bínját. 

Pár éve aztán azon kaptam magam, hogy a klasszikus Home Staging már rég nem elégít ki, kevés számomra. Aztán egyik kedves barátom, mentorom pedig  rámutatott, hogy tulajdonképpen amit én csinálok az amúgy is messze túl mutat rég a Home Stagingen, az már ingatlanfejlesztés, ingatlan-értéknövelés.

Azóta a felismerés óta azt érzem, megérkeztem. Imádom amikor egy projektet az alapoktól egészen az utolsó simításokig végig kísérhetek. Csak egészben tudok és szeretek gondolkodni. 

Nagyon jó érzés, amikor egy megtervezett, szakmailag átgondolt belső térre rátehetem a koronát, végig kísérhetem a folyamatot, hisz fontos számomra, hogy egy álomotthon szülessen a kezeim között. 

Büszke vagyok arra, hogy olyan szakemberekből álló csapat áll mellettem, akik segítik és támogatják a munkámat,  akik nélkül egy projekt sem valósulhatna meg. 

Érzem és tudom, hogy többet kaphatsz azzal, hogy lakberendező, home stager és fotós szemmel egyszerre látom a tereket, így már a tervezésnél hozzáadhatom azt a különös pluszt, azt a„za za zu” érzést (Carrie Bradshaw után szabadon), amitől életre kelnek az egyedi enteriőrjeim.

Imádom, amikor egy megrendelő beleszeret a saját lakásába, és meglátja az egészet, az értékét, az egyediségét az én szememmel.

 

Szakmai tények

2021 őszétől a Magyar Home Staging Egyesület elnöke vagyok. 

Rövid ideig a 3D Design Belsőépítészeti Irodában dolgoztam, mint lakberendező, elsősorban Airbnb projektekben vettem részt.

Több mint 1 évig az MSP Design Lakberendező Stúdióban lakberendezői és személyi asszisztensként befektetéssel kombinált Home Staginggel, valamint klasszikus Home Staginggel foglalkoztam

Az budaörsi IKEA konyhaosztályán konyhákat terveztem, értékesítettem.

Kinema Design név alatt saját márkát építettem, újrahasznosított palacktálakat, gyógyszeresüvegből készült ékszereket, fusing technikával készült ékszerkollekciókat terveztem.

Egyik alapítója és vezető tervezője voltam a Grandvillage Interior and Design Shopnak, valamint az eM2 Open Studionak.

Sajtó megjelenés